Rein Breekveld60 jaar lid van de SGWB

Zonder dat je het verwacht, wordt je ineens uitgenodigd voor een speld van 60 jaar lid van de SGWB. Dan bedenk je ineens jonge, jonge dat is al een lange tijd. Dan gaan je gedachten terug in de tijd en laat je alles nog eens in vogelvlucht passeren       Aangemeld bij de SGWB als lid van Wandelsportvereniging Ritmeester uit Veenendaal, waar mijn vader voorzitter van was. Toen die ophield te bestaan, overgegaan en lid geworden bij wandelsportvereniging VDZ uit Veenendaal (mede opgericht door mijn zuster Joop). Eerst als wandelend lid en nu al 53 jaar voorzitter van V.D.Z.

48 jaar voorzitter en organisator geweest van de Avondvierdaagse Veenendaal, met aan het begin met 700 deelnemers. Toen ik stopte in 2012 was het een heel groot evenement geworden met bijna 5.500 deelnemers.

Jarenlang veel Boswandeltochten georganiseerd voor VDZ. Maar ook vele jaren wandeltochten georganiseerd voor de SGWB, zoals Voorjaarswandeltochten, Najaarswandeltochten, Jubileumtochten en ook de St. Nicolaas wandeltochten.

Wat waren er toen veel wandelverenigingen (alleen in Veenendaal al 28 verenigingen en wandeltochten. Een mooie gezellige tijd, wie zijn er nog over?? Ja, de tijden veranderen en de wandelsport veranderde.

Nu is zelfs onze een eigen SGWB een Wandelsportbond, waar we nog steeds met veel plezier kunnen wandelen en genieten van onze mooie omgeving. Dat is hetgeen nooit mag veranderen. Laten we daar met zijn allen voor zorgen en dat kan alleen als wij daar samen de schouders onder zetten. U kan en bent degene die het bestuur van de SGWB daar

mee kan helpen, op u zit de SGWB te wachten. Biedt je hulp eens aan en ga eens vrijblijvend een kijkje achter de schermen nemen van het bestuur. Ik weet zeker, er is beslist leuk werk voor je en je zult er later geen spijt van krijgen (jeugd waar blijven jullie, informeer eens of meldt je eens aan).

Zelf hoop ik nog jaren van de wandelsport te mogen genieten, samen met onze wandelsportvereniging VDZ. Al worden de afstanden voor mij wat korter, toch trek ik elke keer weer met veel plezier de wandelschoenen aan en op naar de volgende mooie tocht.

Dank je wel SGWB voor de speld van 60 jaar lidmaatschap Ik wens u en alle wandelaars veel succes voor nu en in de toekomst, met de Steeds Groter Wordende Wandelsportbond.

Hartelijke sportgroet, we zien elkaar al wandelend onderweg,

Rein Breekveldt

 

 

 

 

 

 

    Foto is bron Foto: B.P. Huisman

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parelhoenstraat 46, 3815 AG Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2023 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.