Afdrukken

Lid worden van een bij de SGWB aangesloten wandelsportvereniging

Als je lid wordt van een bij de SGWB aangesloten wandelsportvereniging, dan ben je ook meteen lid van de SGWB. Hoeveel verenigingscontributie je moet betalen, is afhankelijk van het aanbod van de vereniging waarvan je lid van wordt.

Aanmelden als lid doe je direct bij de vereniging van jouw keuze. Voor een vereniging bij jou in de buurt, kun je contact opnemen met de ledenadministrateur van de SGWB, Hans Oostveen.

Zijn emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als persoonlijk lid

 

Wil je niet aansluiten bij een wandelsportvereniging, dan kan je persoonlijk lid van de SGWB worden. Het lidmaatschap van de SGWB  wordt voor een periode van één kalenderjaar aangegaan, met stilzwijgende verlenging van steeds 1 jaar. Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren, tot uiterlijk één maand voor het einde van het kalenderjaar. Na betaling van de contributie voor het volgende jaar, ontvangt u uw lidmaatschapskaart in februari van het daaropvolgende jaar.

Als lid ontvangt u:

Het lidmaatschap van de SGWB bedraagt € 17,50 per kalenderjaar.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter