Lid worden van een bij de SGWB aangesloten wandelsportvereniging

Als je lid wordt van een bij de SGWB aangesloten wandelsportvereniging, dan ben je ook meteen lid van de SGWB. Hoeveel verenigingscontributie je moet betalen, is afhankelijk van het aanbod van de vereniging waarvan je lid van wordt.

Aanmelden als lid doe je direct bij de vereniging van jouw keuze. Voor een vereniging bij jou in de buurt, kun je contact opnemen met de ledenadministrateur van de SGWB, Hans Oostveen.

Zijn emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als persoonlijk lid

 

Wil je niet aansluiten bij een wandelsportvereniging, dan kan je persoonlijk lid van de SGWB worden. Het lidmaatschap van de SGWB  wordt voor een periode van één kalenderjaar aangegaan, met stilzwijgende verlenging van steeds 1 jaar. Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren, tot uiterlijk één maand voor het einde van het kalenderjaar. Na betaling van de contributie voor het volgende jaar, ontvangt u uw lidmaatschapskaart in februari van het daaropvolgende jaar.

Als lid ontvangt u:

  • Korting bij de meeste onder auspiciën van de SGWB georganiseerde wandeltochten;
  • Jaarlijks, in november, gratis het SGWB Wandelprogramma van het volgende jaar;
  • Minimaal zesmaal (6x) per jaar gratis het ledenmagazine SGWB Contact, waarin opgenomen; algemene informatie van de SGWB, de SGWB-wandelagenda voor de komende periode en impressies van wandeltochten;
  • Verzekering bij deelname (inschrijving) aan een onder auspiciën van de SGWB georganiseerde wandeltocht;
  • Minimaal tweemaal per jaar een uitnodiging voor het bijwonen van een algemene vergadering van de SGWB, waar u rechtstreeks invloed op het door de SGWB gevoerde beleid.

Het lidmaatschap van de SGWB bedraagt € 17,50 per kalenderjaar.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

 Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2023 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.