Letop AGELAST 8-je Huis ter Heide AGELAST

Sticht Gooise Wandelsport Bond.^
Datum
01-maart-2023 10:00 - 16:00
Locatie
Kerklaan 10, 3712 BG Huis Ter Heide, Nederland

Beschrijving

VV 't Vliegdorp

In korte tijd heb ik moeten besluiten om de wandeltocht van 1 maart 2023 te Huis ter Heide te moeten te annuleren i.v.m. diverse gebeurtenissen te weten:
  1. De personen die de bar en de kantine van VV ’t Vliegdorp te Huis ter Heide beheren, zijnde familie S te Soesterberg, liggen ziek thuis op bed. Om een vrijwilliger te vinden die het eventueel zou kunnen overnemen was niet mogelijk vanwege de voorjaarsvakantie van aankomende week. Tevens waren er ook geen sportactiviteiten.
  2. Gelukkig waren er, in de omgeving, nog 2 sportverenigingen, een sporthal en Abrona waar wij ooit eerder zijn geweest. Maar ook daar waren aankomende week geen sportactiviteiten derhalve ook niet geopend en ook geen vrijwilligers. Abrona geeft aan dat hun kantine voor buitenstaanders voorgoed is gesloten.
  3. Het Utrechts Landschap (UL). Tijdens ons wandeltocht van woensdag j.l. in Austerlitz werd onze laatste man staande gehouden en aangesproken door een boa van het UL. Hij vroeg om een vergunning en dreigde met een geldboete.
  4. Ik had en heb regelmatig contact met het UL en stel hen in kennis van onze wandeltochten in hun gebied. Daarom heb ik telefonisch contact gezocht met mevrouw B. de B., werkzaam bij het secretariaat terreinbeheer. Ik heb haar op de hoogte gebracht van het “incident” van afgelopen woensdag. Daarbij de vraag gesteld hoe we dit kunnen oplossen en in de toekomst voorkomen. Zij heeft daarop contact opgenomen met de betreffende BOA. Op haar verzoek heb ik per mail e.e.a. over SOP en de doelstellingen aan haar verteld. Ze gaf aan SOP wel te kennen vanwege alle eerdere aanvragen. Volgende week krijg ik van haar een antwoord namens het UL.


Informatie tel: 06-53500373 / E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Samen Op Pad groepswandelen, website: https://www.samenoppad-wandelen.nl

---------------------------------- sgwb-tz-SOP 157

Locatie informatie

Kerklaan 10, 3712 BG Huis Ter Heide, Nederland

Straat
Kerklaan 10
Plaats
3712 BG Huis Ter Heide
Provincie
Utrecht
Land
Nederland

Sticht Gooise Wandelsport Bond

 Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2023 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.