Welkom op de website van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

Een bond voor en door wandelaars en wandelsportorganisaties.


 

SGWB Wandelprogramma 2020

A4D 2020Het SGWB wandelprogramma 2020 (SGWB contact nr. 7 van oktober 2019) in fullcolour is uit. Het wandelprogramma ziet er prachtig uit en is weer uitgebreid met diverse tochten. Waarvoor dank aan onze grafisch ontwerper Jan Kammeijer.

De vraag naar de uitgave van 2019 was weer enorm, daarom hebben wij deze editie in een nog hogere oplage hebben laten drukken.

Wij hebben het SGWB wandelprogramma 2020 naar ruim 3400 adressen die in ons bestaand bekend waren laten verzenden. Het SGWB wandelprogramma 2020 komt op vele tochten, die onder auspiciën van de SGWB georganiseerd worden, te liggen.
Het SGWB wandelprogramma 2020 wordt door de wandelaars graag meegenomen.
Wij hebben dit afgelopen week op twee gehouden tochten zelf geconstateerd.

 

 

Het wandelprogramma 2020 is weer bij vele mensen in het land bezorgd.

 


Foto 1Winterwandeling te Medemblik

Op zaterdag 10 en zondag 11 februari jl. is vanuit het stadje Medemblik door w.s.v. Radboud hun jaarlijkse winterwandeling gehouden.
De organisatie startte vanuit hun vaste bekende locatie “Café West” te Medemblik.

Onder redelijk goede weersomstandigheden op zaterdag 10 februari was het een plezier om in en rondom Medemblik te mogen wandelen.

De enthousiaste mensen van de organisatie hadden gedeeltelijk nieuwe c.q. aangepaste parkoersen ontwikkeld en prima uitgezet met de bekende SGWB pijlen. Je had praktisch de parkoersbeschrijving niet nodig.

De tocht leidde ons naar de buitenkant van Medemblik richting een prachtig stukje natuurgebied. Het was echt genieten en je kon zien dat de storm ook hier goed had huisgehouden.
Na dit mooie stukje natuurgebied werden via het plaatsje Onderdijk naar de oevers van het IJsselmeer geleid. Daar wandelde we op een stukje dijk langs het IJsselmeer richting de rust. Nadat we hadden gerust en de inwendige hadden verstrekt gingen we richting het “oude“ centrum van Medemblik. Langs en via de diverse havens werden we via leuke kleine en smalle steegjes langs monumentale panden naar het eindpunt geleid.
Wij hebben de 15 kilometer afstand gewandeld en wij kunnen u deze afstand zeker aanraden.
Het is onderweg echt genieten.

Wandelsportvereniging Radboud hartelijk bedankt.                                               De nieuwe SGWB banner bij de rust in Medemblik

Twee enthousiaste deelnemers.               

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3824PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2020 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.