Welkom op de website van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

Een bond voor en door wandelaars en wandelsportorganisaties.


 

SGWB Wandelprogramma 2020

A4D 2020Het SGWB wandelprogramma 2020 (SGWB contact nr. 7 van oktober 2019) in fullcolour is uit. Het wandelprogramma ziet er prachtig uit en is weer uitgebreid met diverse tochten. Waarvoor dank aan onze grafisch ontwerper Jan Kammeijer.

De vraag naar de uitgave van 2019 was weer enorm, daarom hebben wij deze editie in een nog hogere oplage hebben laten drukken.

Wij hebben het SGWB wandelprogramma 2020 naar ruim 3400 adressen die in ons bestaand bekend waren laten verzenden. Het SGWB wandelprogramma 2020 komt op vele tochten, die onder auspiciën van de SGWB georganiseerd worden, te liggen.
Het SGWB wandelprogramma 2020 wordt door de wandelaars graag meegenomen.
Wij hebben dit afgelopen week op twee gehouden tochten zelf geconstateerd.

 

 

Het wandelprogramma 2020 is weer bij vele mensen in het land bezorgd.

 


Op zaterdag 21 seIMG 20191115 0001ptember hebben we deelgenomen aan de SGWB jubileumtocht ter gelegenheid van hun 85-jarige bestaan.

Het was een prachtige dag, en niet te ver van huis. Na het inschrijven (€ 4,00 en een bon voor koffie of thee naar keuze) gestart op de 25 km.

De organisatoren vertelden dat ze een nieuwe route hadden gemaakt en dat bleek direct, we gingen niet links maar naar rechts. Door een rustige woonwijk kwamen we bij de Ooievaarshorsterweg, staken de Heiligebergerbeek over en dan langs de even verder gelegen Bewaarschool. (Nostalgie!!!)

Direct hierna was de splitsing van de 25 km met de andere afstanden, direct na het Vioolbouwers huisje linksaf een stuk route dat ik kende van de Amersfoortse tweedaagse, hierna wist ik niet waar we waren maar iets later passeerden we huis Den Treek. Teruggekomen bij de eerdergenoemde splitsing gingen we langs een mooi hek van landgoed Den Treek Henschoten, soms waren er stukken van de route die ik herkende van eerder gelopen tochten maar ook waren er veel stukken die helemaal nieuw voor ons waren.

In totaal kwamen we tweemaal bij de rust die verzorgd werd door YMCA (wat maken die het gezellig voor de wandelaar) hiervandaan een paar mooie paden terug naar de plek waar we gestart zijn.

Na terugkomst de organisatie bedankt voor de mooie en goed gepijlde tocht, en voldaan naar huis.

De schrijver van dit stukje wil zijn naam niet vermeld hebben maar is bij ons bekend.

Wilt u ook een keer een stukje schrijven, geef dan aan of we u naam mogen vermelden. Anoniem ontvangen post word niet geplaatst.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3824PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2019 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.