Welkom op de website van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

Een bond voor en door wandelaars en wandelsportorganisaties.


 

SGWB Wandelprogramma 2020

A4D 2020Het SGWB wandelprogramma 2020 (SGWB contact nr. 7 van oktober 2019) in fullcolour is uit. Het wandelprogramma ziet er prachtig uit en is weer uitgebreid met diverse tochten. Waarvoor dank aan onze grafisch ontwerper Jan Kammeijer.

De vraag naar de uitgave van 2019 was weer enorm, daarom hebben wij deze editie in een nog hogere oplage hebben laten drukken.

Wij hebben het SGWB wandelprogramma 2020 naar ruim 3400 adressen die in ons bestaand bekend waren laten verzenden. Het SGWB wandelprogramma 2020 komt op vele tochten, die onder auspiciën van de SGWB georganiseerd worden, te liggen.
Het SGWB wandelprogramma 2020 wordt door de wandelaars graag meegenomen.
Wij hebben dit afgelopen week op twee gehouden tochten zelf geconstateerd.

 

 

Het wandelprogramma 2020 is weer bij vele mensen in het land bezorgd.

 


Geachte organisatoren,

Als bestuur en Protec kunnen we u mededelen, dat de SGWB voor 2018 weer prachtige overeenkomsten heeft kunnen afsluiten met Landgoed Den Treek-Henschoten, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en het Utrechts Landschap voor de SGWB Avondvierdaagse en de wandeltochten die onder de vlag van de SGWB worden georganiseerd.

We hebben van alle drie de vergunning verstrekkers prachtige complimenten ontvangen. De SGWB komt altijd haar afspraken na en er wordt niet gemarchandeerd met het aantal deelnemers.

SGWB Avondvierdaagseplaatsen en wandelsportorganisaties deze complimenten zijn ook voor jullie.

De SGWB is ook de enige ook de enige organisatie waarmee een collectieve overeenkomst is afgesloten. Dat we dit voor onze organisatie kunnen doen, daar mogen we met zijn allen best trots op zijn.

Wij wijzen u er nog wel op dat u tijdig de routes van de SGWB Avondvierdaagse en de wandeltochten aan de vergunning verstrekkers blijft toezenden. Want deze afspraak blijft van kracht.

Met vriendelijke groet

Bestuur SGWB

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3824PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2020 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.