Welkom op de website van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

Een bond voor en door wandelaars en wandelsportorganisaties.


 

Wandelprogramma 2019Wandelprogramma 2019

 

Het wandelprogramma 2019 is weer bij vele mensen in het land bezorgd.

 

De komende periode kunt u deze ook in uw bezit krijgen door deel te nemen aan een van de vele door onze leden georganiseerde tochten. In de wandelagenda staan ze reeds vermeld.


Geachte organisatoren,

Als bestuur en Protec kunnen we u mededelen, dat de SGWB voor 2018 weer prachtige overeenkomsten heeft kunnen afsluiten met Landgoed Den Treek-Henschoten, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en het Utrechts Landschap voor de SGWB Avondvierdaagse en de wandeltochten die onder de vlag van de SGWB worden georganiseerd.

We hebben van alle drie de vergunning verstrekkers prachtige complimenten ontvangen. De SGWB komt altijd haar afspraken na en er wordt niet gemarchandeerd met het aantal deelnemers.

SGWB Avondvierdaagseplaatsen en wandelsportorganisaties deze complimenten zijn ook voor jullie.

De SGWB is ook de enige ook de enige organisatie waarmee een collectieve overeenkomst is afgesloten. Dat we dit voor onze organisatie kunnen doen, daar mogen we met zijn allen best trots op zijn.

Wij wijzen u er nog wel op dat u tijdig de routes van de SGWB Avondvierdaagse en de wandeltochten aan de vergunning verstrekkers blijft toezenden. Want deze afspraak blijft van kracht.

Met vriendelijke groet

Bestuur SGWB

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3824PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2019 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.