Afdrukken

Steeds meer wandelaars eSGWB Blauw kader breegkader 1n organisatoren van wandeltochten willen kennismaken met de SGWB en zich aanmelden als individueel lid of wandelsportorganisatie.

Waarom is men lid geworden?

Deze vraag hebben wij gesteld aan degenen die zich als lid hebben aangemeld. Als antwoord ontvingen wij dat het bestuur en zijn commissies persoonlijk benaderbaar zijn, over kennis en kunde beschikken bij het geven van antwoorden op vragen, het faciliteren van materialen voor het organiseren van een wandeltocht. Het mooiste antwoord was echter: jullie zijn vrijwilligers en staan ten dienste van de wandelaar.

Onderstaand geven wij aan wat de SGWB u kan bieden als wandelsportorganisatie:

Tevens kunt u tijdens de algemene vergaderingen van de SGWB invloed uit oefenen op het vast te stellen beleid.

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie belangstelling om lid te worden van de SGWB, neemt u dan contact op voor het maken van een afspraak.

Zend een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51396228 voorzitter Protec. Want een afspraak is zo gemaakt.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter