Welkom op de website van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

Een bond voor en door wandelaars en wandelsportorganisaties.


 

SGWB Wandelprogramma 2020

A4D 2020Het SGWB wandelprogramma 2020 (SGWB contact nr. 7 van oktober 2019) in fullcolour is uit. Het wandelprogramma ziet er prachtig uit en is weer uitgebreid met diverse tochten. Waarvoor dank aan onze grafisch ontwerper Jan Kammeijer.

De vraag naar de uitgave van 2019 was weer enorm, daarom hebben wij deze editie in een nog hogere oplage hebben laten drukken.

Wij hebben het SGWB wandelprogramma 2020 naar ruim 3400 adressen die in ons bestaand bekend waren laten verzenden. Het SGWB wandelprogramma 2020 komt op vele tochten, die onder auspiciën van de SGWB georganiseerd worden, te liggen.
Het SGWB wandelprogramma 2020 wordt door de wandelaars graag meegenomen.
Wij hebben dit afgelopen week op twee gehouden tochten zelf geconstateerd.

 

 

Het wandelprogramma 2020 is weer bij vele mensen in het land bezorgd.

 


SGWB Sti Blauw kader breegkaderJe hoort de vogels bij het wakker worden weer tjilpen, je voelt het aan de lucht, je ruikt de bossen en hoort het ritselen en in de weilanden lopen de kalfjes, geitjes en paarden weer. De lente is er en de zomer is in aantocht.

Ik merk het zelf ook: de winterjassen en ijsmutsen zijn opgeborgen en de shorts en T-shirts zijn weer tevoorschijn gehaald. De wandelschoenen ingevet en de bidon weer gevuld. We kunnen, nee: we mogen weer…….

Zelf heb ik, als voorbereiding op de Vierdaagse van Nijmegen, weer enkele tochten gelopen en zullen er nog een aantal volgen. Je ziet onderweg weer blije mensen en op de rustpunten zie je uitgelaten wandelaars. Verhalen over de winter worden verteld en een aantal bespreken de wetenswaardigheden over de Nijmeegse.

Tijdens de wandeltochten spreek ik veel wandelaars. Wandelaars die ik ken, maar ik zie ook veel nieuwe gezichten. Met name ook jongeren hebben de wandelsport ontdekt en zeggen dat dit een mooie aanvulling op hun dagelijkse leven is geworden. De één loopt een enkel tochtje, de andere als voorbereiding op langere tochten. Zo is er voor ieder wat wils.

Bij de SGWB zijn inmiddels wandelsportorganisaties uit alle delen van het land aangesloten. Daarom kan er gekozen worden uit wandeltochten door bos, heide, weiland, asfalt, enz. , maar ook langs het strand.

Waar de tochten zijn kunt u zien op de website https://www.sgwb.nl en anders kunt u één van de bestuursleden of commissieleden benaderen. U kunt echter ook ons wandelprogramma 2020 toegezonden krijgen. Mail uw adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt het binnen enkele dagen.

Spreek ik u de volgende keer……? Ik wens u veel wandelplezier.

Luc Pietersen,

voorzitter SGWB

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parnaskruid 56 3824PH Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174

Copyright © 2020 Sticht Gooise Wandelsport Bond. Alle rechten voorbehouden.